رایازایم

مولتی آنزیم حاوی آنزیم های 9 گانه و بالاترین توان در آزادسازی مواد مغذی خوراک

فواید استفاده از رایازایم :

  1. صرفه‌جویی در مصرف کلی غذا                                                 
  2. بهبود ضریب تبدیل خوراک
  3. افزایش بهره‌وری پروتئین‌ها وچربی‌ها
  4. افزایش یکنواختی در سطح گله
  5. افزایش کیفیت لاشه
  6. افزایش کیفیت اسکلت و استخوان‌ها
  7. کاهش مصرف دی کلسیم فسفات و متیونین و لیزین و ترئونین
  8. کاهش درصد شکستگی تخم مرغ
  9. کاهش قیمت تمام شده ی جیره
  10. کاهش رطوبت بستر و کاهش احتمال درگیری گله به کوکسیدیوز
  11. افزایش هضم مواد فیبری
  12. استفاده از مواد مانند جو یولاف و چاودار در جیره
  13. افزایش بهره‌وری از فسفر و کلسیم

ویژگی های محصول رایازایم

  • استفاده از فیتاز با سوش باکتریایی
  • مولتی آنزیم تهیه شده سه جز اصلی پروتئاز ، لیپاز و فیتاز است که برای جیره های بر پایه ذرت و سویا که در ایران استفاده میشود بالانس شده .
  • مولتی آنزیم در دمای پلت مقاوم به حرارت است وعملکرد آنزیمی در مقابل حرارت کاهش پیدا نمیکند
  • این محصول وزن هفته اول را بالا میبرد .
  • برای بیماری های سالمونلا و اشرشیاکلی و در صورت وجود تخم مرغ شکسته و فلجی این محصول پیشنهاد  میشود .
  • بسته به اقلام دیگر استفاده شده در جیره ، درصد افزایش وزن گیری و تخمگذاری مشخص میشود .
  • مدت زمان مصرف از یک روزگی تا پایان عمر گله میباشد .
  • میزان دی کلسیم فسفات در جیره باید 12 کیلو باشد که با استفاده از رایازایم تا 4 کیلو از این مقدار کاهش می یابد .  

بهترین زمان مصرف محصول 
اول دوره
در حین استرس
بعد از درمان با آنتی بیوتیک ها  
میزان مصرف200 گرم در تن خوراک  
بسته بندیسطل های 20 کیلوگرمی
شرایط نگهداریدر دمای معمولی و مکان خشک نگهداری شود.
زمان مصرفتا یک سال پس از تاریخ تولید
سبد خرید
پیمایش به بالا