رایا بولد (ویژه آبزیان)

مولتی آنزیم فیتازدار + پروبیوتیک و پری بیوتیک

پری بیوتیک ها
دیواره سلولی ساکارومایسس سرویزیه
مانان الیگوساکارید
بتا گلوکان
اینولین

پری بیوتیک: ترکیبات قندی ( الیگوساکارید) غیر قابل هضم یا با قابلیت هضم بسیار اندک هستند که پس از رسیدن به محیط روده به عنوان منبع کربن یا انرژی، به طور انتخابی رشد و یا فعالیت پروبیوتیک هارا تحریک می کند. بنابراین میتوان گفت اثرات سلامت بخش پری بیوتیک ها، همانند اثرات پروبیوتیک هاست، به شرطی که بتوانند رشد پروبیوتیک ها را در روده بزرگ تشدید کنند.

پری بیوتیک ها مواد غذایی هستند که پروبیوتیک ها  از آنها تغذیه میکنند

پری بیوتیک ها از نوع کربوهیدرات ( بیشتر فیبر) هستند که باکتری مفید در روده این فیبر را مصرف می کند.

اهمیت پری بیوتیک ها در آبزیان :

از جمله راهكارهايي كه مي تواند علاوه بر تامين مواد مغذي لازم در جهت حمايت از رشد و نمو موجودات آبزي، سبب افزايش سلامت، مقاومت نسبت به استرس و عوامل بيماري زا و تعدیل باکتري هاي مفید دستگاه گوارش شوند استفاده از پري بيوتيك ها، در جيره غذايي آبزيان مي باشد.

 ازطرفی پري بیوتیک ها به صورت مستقیم نیز با اتصال به عوامل بیماری زا می توانند آنها را ازبدن جاندار خارج کنند. نقش مثبت میکروب هاي متاثر شده از پري بیوتیک ها در مراحل مختلف رشد، هضم و جذب و سیستم ایمنی میزبان ثابت شده است. بعضی از این ترکیبات که در حال حاضر از آنها استفاده می شود مانان الیگوساکارید می باشند. نتایج بدست آمده نشان می دهد که استفاده ازمکمل هاي پري بیوتیکی به صورت معنی داري باعث بهبود شرایط رشد و تغذیه، از جمله ضریب تبدیل غذایی در بچه ماهیان قزل آلاي رنگین کمان گردید . این امر می تواند به دلیل نقش ترکیبات پري بیوتیکی در اصلاح فلور میکروبی روده باشد. زیرا اثبات شده که باکتري هاي مفید دستگاه گوارش با تولید آنزیم هاي و مواد متابولیکی باعث تسهیل هضم و جذب غذا و افزایش ارزش غذایی آن وکاهش مصرف انرژي می گردند و این امر می تواند باعث افزایش جذب ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص کلسیم و فسفر شود که منجر به تناسب رشد وزنی و طولی ماهی ها شده است

 دستگاه گوارش ماهی یکی از مسیرهای مهم برای ورود عوامل بیماری‌زا به بدن است. این موضوع مسلم است که دستگاه گوارش ماهی یک سیستم پیچیده دارد و دارای تعداد زیادی میکروارگانیسم‌ها است. میکروارگانیسم‌های روده علاوه بر وظیفه هضم و جذب برای تعادل آب و الکترولیت‌های بدن، تنظیم هورمونی، متابولیسم و ایمنی بدن ضروری و حیاتی هستند.

پروبیوتیک ها (به تعداد9 10 CFU/gr )
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ساکارومایسس سرویزیه
کاندیدا پینتولوپسی
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
لاکتوباسیلوس دلبروکی
بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم
انتروکوکوس فاسیوم
استریتوکوکوس سالواریوس
لاکتوباسیلوس کازئی
اسپرژیلوس اریزای
باسیلوس کواکولانس
باسیلوس سوبتیلیس
باسیلوس لیکنی فورمیس

پروبیوتیک: دسته ای از باکتری هایی که غالبا در روده هستند و علاوه بر کمک به گوارش، مولکول های پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامین ها و آنتی بیوتیک های مختلف را تولید میکنند که برای بدن مفید است.

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که مصرف کافی آنها سبب اثرات سلامت بخش در بدن میشود.

پروبیوتیک ها بر تعادل باکتری های مفید و مضر روده تاثیر می گذارند، به نفع افزایش باکتری های مفید.

پروبیوتیک ها قادرند اختلالات( میکروبوتای) روده ، پس از درمان آنتی بیوتیکی را به حداقل برسانند.

  • فواید استفاده از رایابولد :
  1. صرفه‌جویی در مصرف کلی غذا                                                 
  2. بهبود ضریب تبدیل خوراک
  3. افزایش بهره‌وری پروتئین‌ها وچربی‌ها
  4. افزایش کیفیت لاشه
  5. افزایش کیفیت اسکلت و استخوان‌ها
  6. کاهش قیمت تمام شده ی جیره
  7. افزایش هضم مواد فیبری
  8. افزایش بهره‌وری از فسفر و کلسیم

میزان مصرف

ماهیان سردآبی600-500 گرم در یک تن خوراک
ماهیان گرم آبی400-350 گرم در یک تن خوراک
میگو500 گرم در یک تن خوراک
بسته بندی :  سطل های 20 کیلوگرمی
شرایط نگهداری : در دمای معمولی و مکان خشک نگهداری شود.
زمان مصرف : تا یک سال پس از تاریخ تولید

سبد خرید
پیمایش به بالا