رایاسل

پروبیوتیکی با منشاء مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه

نوعی پروبیوتیک بر پایه مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه بوده و هر گرم از آن حاوی حداقل cfu 1010*5/1   از این میکروارگانیسم میباشد .

ساکارومایسس سرویسیه :

مهم ترین مخمر صنعتی برای تولید محصولات بیوشیمیایی ، پروتئین های نوترکیب و پروتئین ت یاخته است .و به مخمر نان معروف است .این مخمر دارای توانایی متصل کردن مایکوتوسین ها به دیواره سلولی خود و در نتیجه کاهش سمیت است .

و همچنین باعث تثبیت میکروفلور شکمبه و تثبیت PH شکمبه میشود .

میکروفلور روده شامل مجموعه ای از باکتری ها ، پروتواز ها و قارچها در دستگاه گوارش هستند .

مخمر ساکارومایسس با حذف اکسیژن از محیط شکمبه شرایط حام بر این اکوسیستم را ثتبیت میکند به طوری که فعالیت باکتری های مصرف کننده لاکتات افزایش یافنه و در عین حال فعالیت باکتری های مولد این اسید کاهش می یابد .

این امر در نهایت احتمال انباشت اسید لاکتیک در شکمبه و بروز اسیدوز شکمبه ای را کاهش میدهد .

باکتری های پروبیوتیک

علاوه بر کمک به گوارش ، مولکول های پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامین ها انتی بیوتیک های مختلف را تولید میکنند که برای بدن مفید است .

منبع باکتر های پروبیوتیک لبنیات و میوه ها هستند .

پروبیوتیک ها در کل میکروارگانیسم های زنده ای هستند که مصرف کافی آنها باعث نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان میشود . این پروبیوتیک ها باید قابیلت ماندگاری در دستگاه گوارش را داشته باشند .

 روی تعادل باکتری های مفید و مضر روده تاثیر میگذارند و این تعادل را به نفع افزایش جمعیت باکتری های مفید تغییر میدهند .

دستکاری میکروب های روده از طریق استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک دام و طیور باعث افزایش قابلیت هضم مواد مغذی، مقاومت به بیماری و شلامتی دام و طیور می شود .

نقش مخمر زنده  رایاسل در تغذیه دام :

  • حاوی فاکتور های رشد ناشناخته
  • منبع پروتئین قابل جذب در نشخوارکنندگان
  • افزایش فعالیت فلور میکروبی طبیعی و تحریک فعالیت سلولایتیک با کاهش مقدار اکسیژن در شکمبه
  • تنظیم کننده  PH شکمبه و جلوگیری از اسیدوز
  • کمک به روند جذب مواد مغذی و تثبیت فعالیت گوارشی در شرایط استرس ناشی از گرمای هوا ، زایمان، آغاز شیردهی و مرحله پایانی پرواربندی
  • بهبود شیردهی و افزایش چربی شیر
  • جلوگیری از ناهنجاری های گوارشی
  • بهبود قابلیت هضم و جذب مواد معدنی نظیر : کلسیم ،فسفر ، منیزیم ، پتاسیم ،روی ، منگنز و …
  • استفاده از  مخمر رایاسل در تغذیه دام های نشخوارکننده با بهبود بازده استفاده از خوراک و افزایش تولید پروتئین میکروبی و اسید های آمینه ضروری توسط میکروارگانیسم های شکمبه همراه خواهد بود .
  • مخمر ضمن کاهش تخریب پروتئین های با ارزش جیره در شکمبه ، تولید پروتئین میکروبی از آمونیاک رها شده در شکمبه را نیز تحریک میکند .
مصرف محصولمیزان مصرف محصول
هر راس گاو شیری7 تا 10 گرم در روز
هر راس گوساله پرواری5 تا 10 گرم در روز
هر راس گوساله از شیر گرفته5/2 تا 10 گرم در روز
هر راس گوسفند و بز1 تا 2 گرم در روز
هر راس بره و بزغاله5/0 تا 1 گرم در روز
نوع بسته بندیسطل های پلاستیکی 20 کیلویی
شرایط نگهداریدر جای خشک و خنک نگهداری شود
بهترین زمان مصرفتا یکسال پس از تولید
سبد خرید
پیمایش به بالا